Skip to main content

Η Ελλάδα έτοιμη να δραπετεύσει από την Ευρωπαϊκή χρηματοπιστωτική δικτατορία!

Τεράστιες οι ευθύνες των γραφειοφασιστών των Βρυξελλών που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο στην Ελλάδα

του system failure

Μετά την προχθεσινή σύνοδο κορυφής, είναι περισσότερο από ξεκάθαρο ότι οι άθλιες Ευρω-μαριονέτες δεν θέλουν να βρουν μια δίκαιη και βιώσιμη λύση με την Ελλάδα. Οι γνωστοί γραφειοκράτες επέμειναν στην ουσία στην τακτική των εκβιασμών, επέστρεψαν στη λογική του "take it or leave it" και δεν τους ενδιαφέρει καθόλου να ακούσουν τις Ελληνικές προτάσεις. Στην πραγματικότητα, αγνόησαν προκλητικά το πεντακάθαρο "ΟΧΙ" του Ελληνικού λαού ενάντια στις πολιτικές της καταστροφής με το πρόσφατο δημοψήφισμα. Ένα "ΟΧΙ" στις πολιτικές οι οποίες, πέρα από κάθε αμφιβολία, κατέστρεψαν την Ελληνική οικονομία τα τελευταία πέντε χρόνια της μνημονιακής λαίλαπας.

Για μια ολόκληρη εβδομάδα βιώσαμε την μαύρη προπαγάνδα των μηχανισμών της διαπλοκής υπέρ του "ΝΑΙ". Μια άνευ προηγουμένου επιχείρηση άσκησης ψυχολογικής βίας ενάντια σε έναν ολόκληρο λαό, από το μιντιακό σύστημα της εγχώριας ολιγαρχίας σε πλήρη ευθυγράμμιση με το διευθυντήριο Βρυξελλών-Βερολίνου. Μιας ολιγαρχίας που επιστράτευσε σχεδόν όλο το παλαιοκομματικό κατεστημένο με το οποίο συναλλάσσονταν όλα τα προηγούμενα χρόνια, κατασπαράσσοντας δημόσιο χρήμα. Απ'ότι φαίνεται, η εξόφθαλμη αγωνία τους να αλλάξουν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, προσπαθώντας να επηρεάσουν την κοινή γνώμη, τους γύρισε μπούμερανγκ, αφού αποκαλύφθηκε εδώ και πολύ καιρό ο βρόμικος ρόλος τους, ιδιαίτερα κατά την περίοδο της τελευταίας καταστροφικής πενταετίας.

Οι μαριονέτες της Ευρωπαϊκής πλουτοκρατίας δηλώνουν ότι σέβονται την απόφαση του Ελληνικού λαού, αλλά υπάρχουν και άλλα 18 μέλη, όπως λένε. Η αλήθεια είναι ότι οι αξιωματούχοι των υπολοίπων χωρών δεν αντιπροσωπεύουν τους λαούς τους, αλλά τα τραπεζικά και τα εταιρικά συμφέροντα. Κανείς λογικός άνθρωπος στην Ελλάδα, ή, σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, δεν θα ήταν δυνατό να δεχθεί την σκληρή λιτότητα που αποδείχθηκε άκρως καταστροφική. Κανένας πολίτης με κοινή λογική δεν θα αποδέχονταν τέτοιες βάρβαρες πολιτικές, παρά την προπαγάνδα των "success stories" στην ευρωζώνη. Η λιτότητα κατέστρεψε ανθρώπινες ζωές και οικονομίες και αυτή είναι η μοναδική αλήθεια.

Και ενώ κάθε ένας απ'αυτούς εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα, μιλούν υποκριτικά για αλληλεγγύη. Οι εκπρόσωποι των των τραπεζιτών δεν μπορούν να μιλάν για αλληλεγγύη, δεν ξέρουν τι θα πει η λέξη αυτή.

Όσον αφορά τους κανόνες, στους οποίους αναφέρονται συνεχώς, με βάση ποιον κανόνα αποκλείεται μια οικονομικά κατεστραμμένη χώρα, εξαιτίας της επιβολής των δικών τους πολιτικών, από το πρόγραμμα μαζικής ποσοτικής χαλάρωσης του κυρίου Ντράγκι; Πώς είναι δυνατόν να μιλούν για κανόνες, όταν οι ίδιοι τους παραβιάζουν συστηματικά; Όταν ο κεντρικός τραπεζίτης, που λέγεται Μάριο Ντράγκι, παίρνει πολιτικές αποφάσεις ώστε να οδηγήσει σε περαιτέρω ασφυξία την Ελληνική οικονομία, για να εκβιάσει την Ελληνική κυβέρνηση να αποδεχθεί την καταστροφική λιτότητα;

Προφανώς, οι ευρω-μαριονέτες έχουν ήδη εκτιμήσει ότι ένα Grexit θα ήταν λιγότερο καταστροφικό για τα σχέδιά τους να προχωρήσουν σε μια βάρβαρη ομοσπονδιοποίηση της ευρωζώνης με όρους μιας νέας Φεουδαρχίας. Και προφανώς, αγνοούν ότι η πολύτιμη χρηματοπιστωτική τους δικτατορία έχασε μεγάλο μέρος της πλαστής αξιοπιστίας της, καθώς κατάφεραν να διαλύσουν κάθε πρόσχημα και να αποκαλύψουν την αληθινή της εικόνα στους Ευρωπαίους πολίτες. Τελευταία απόδειξη, το γεγονός ότι οι περισσότεροι Κροάτες (άκρως φιλικοί προς τους Γερμανούς), δεν θέλουν να εγκαταλείψουν το εθνικό τους νόμισμα, με βάση μια πρόσφατη δημοσκόπηση.

Ούτε θα περίμενε κάποιος από τον Γάλλο πρωθυπουργό να υποστηρίξει την Ελλάδα, καθώς έχει ευθυγραμμιστεί πλήρως με τις επιταγές του Βερολίνου. Πώς θα μπορούσε ο Φρανσουά Ολάντ να υποστηρίξει τους Έλληνες, όταν έχει ήδη αποφασίσει σκληρά μέτρα λιτότητας ύψους 50 δισ. ευρώ για την περίοδο 2015-17 σε βάρος των Γάλλων πολιτών; Αυτή είναι η πάγια τακτική τους: λένε ότι δεν μπορούν να συμπεριφερθούν διαφορετικά στους Έλληνες, επειδή οι χώρες τους υποφέρουν ήδη από τη λιτότητα. Αλλά από την άλλη, παρουσιάζουν "success stories", παρόλο που οι λαοί τους υποφέρουν! Αντί να σκεφθούν να ελαφρύνουν τους πολίτες τους από τη σκληρή λιτότητα, κατηγορούν την Ελλάδα που δεν δέχεται και αυτή περισσότερη καταστροφή! Βεβαίως, δεν πρέπει να μας εκπλήσσει αυτή η λογική του απόλυτου παραλόγου, αφού οι γραφειοφασίστες των Βρυξελλών υπηρετούν αποκλειστικά τα συμφέροντα των πλουτοκρατών. Αν υπάρχει κάποιος που πιστεύει στ'αλήθεια ότι δουλεύουν για το καλό των πολιτών, θα πρέπει να του απονεμηθεί το νόμπελ αφέλειας.

Ο Τσίπρας παρουσίασε συγκεκριμένα ισοδύναμα, επιχειρώντας να μεταφέρει το βάρος, ως ένα βαθμό, στους πλουσιότερους, αλλά οι γραφειοφασίστες δεν θέλουν τέτοια πράγματα. Θέλουν και πάλι οι φτωχοί να πληρώσουν το μάρμαρο. Θέλουν να διαλύσουν εντελώς τα εργασιακά δικαιώματα. Θέλουν η Ελλάδα να ξεπουλήσει δημόσιο πλούτο στα αφεντικά τους. Αυτά είναι που οι υποκριτές αποκαλούν "μεταρρυθμίσεις". Δεν θέλουν με κανέναν τρόπο να συμβιβαστούν, επειδή οι λαοί των υπόλοιπων χωρών της ευρωζώνης θα αρχίσουν να πιέζουν τις κυβερνήσεις τους να κάνουν ότι έκανε η Ελλάδα. Τα σχέδιά τους για τη νέα Φεουδαρχία θα κινδύνευαν σε μεγάλο βαθμό.

Οι γραφειοφασίστες πιστεύουν ότι οι Έλληνες δεν είναι ψυχολογικά έτοιμοι για ένα Grexit. Κάνουν λάθος. Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση, το 63% των Ελλήνων δεν φοβούνται το Grexit. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το ποσοστό είναι πολύ κοντά στο 61.31% που ψήφισε "ΟΧΙ" στο πρόσφατο δημοψήφισμα. Μετά από μια δύσκολη περίοδο, η Ελλάδα θα μπορέσει να ανακάμψει με ένα εθνικό νόμισμα. Έχει εναλλακτικές. Ωστόσο, οι ευρω-μαριονέτες, ότι και να λένε προσπαθώντας να καθησυχάσουν την κοινή γνώμη των χωρών τους, δεν μπορούν στην πραγματικότητα να υπολογίσουν τις πραγματικές οικονομικές και γεωπολιτικές συνέπειες ενός Grexit.

Ο Ελληνικός λαός έχει ήδη νικήσει. Κατάφερε να διαδώσει το μήνυμα της αντίστασης σε όλη την Ευρώπη. Άλλοι Ευρωπαϊκοί λαοί αρχίζουν να εμπνέονται από το "ΟΧΙ" των Ελλήνων. Αργά ή γρήγορα, η Ευρωπαϊκή χρηματοπιστωτική δικτατορία θα γκρεμιστεί.

Διαβάστε επίσης:

Ευρώπη, ετοιμάσου για πόλεμο!

Comments

 1. Anonymous9/7/15 10:03

  παρακάτω παραθέτω ένα απόσπασμα από το άρθρο του Σεραφείμ Σεφεριάδη στο ΙΣΚΡΑ, που δείχνει την μάλλον πιθανή κατεύθυνση των πραγμάτων που ενισχύεται και από τα λεγόμενα ορισμένων των βουλευτών της Κυβέρνησης στα διάφορα κανάλια.

  ''Με πράξεις ή παραλείψεις, λόγω αβλεψίας ή ανεπάρκειας, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στα πρόθυρα ενός ιστορικού λάθους που, αν ολοκληρωθεί, θα σημάνει αποσυσπείρωση, μαζικές αποστρατεύσεις από την ενεργό πολιτική δράση, απογοήτευση και εξατομίκευση για μια μακρά και επώδυνη περίοδο, που θα χαρακτηρίζεται από επίταση του αυταρχισμού και ενίσχυση του φασισμού· μια περίοδος παγίωσης της κυριαρχίας του πλούτου και ζοφερής υποστολής της ελπίδας για όλους τους κυριαρχούμενους. Η συγκυρία είναι πράγματι εξαιρετικά κρίσιμη...''

  Θα πω κάτι σκληρό και εύχομαι να διαψευστώ. Θάπρεπε νάχει αλλάξει ηγεσία ο ΣΥΡΙΖΑ από καιρό.......

  Ανώνυμος 1

  ReplyDelete
 2. Anonymous11/7/15 10:26

  Μια χούφτα .......πως να τους πεις....? αποφάσισαν με πολλή άνεση...οδοστρωτήρα και ψήφισαν μεσ΄τη νύχτα....κουρασμένοι και αποκαμωμένοι ΝΑΙ στη Βουλή για να μας πάρουν ότι μας απέμεινε από αυτά που μας είχαν πάρει.
  Υπήρξαν βέβαια και αυτοί που έγιναν λαγοί και έφυγαν φοβούμενοι να ξεστομίσουν το ΟΧΙ μην διαγραφούν και χάσουν τα προνόμια. Κιοτήδες εντελώς.Αυτοί είναι οι χειρότεροι.
  Μας την έφεραν αυτοί που κατηγορούσαν τους πάντες ως προδότες και που είχαν τη λύση. Εύγε.
  Η όλη κατάσταση μου θυμίζει τη φράση ΄΄γιατί να πολεμήσουμε΄΄ της γραμμής Μαζινό.

  Κανονικά η απόφαση που πάρθηκε στη Βουλή πρέπει να κηρυχθεί αντισυνταγματική και αντιδημοκρατική γιατί υπάρχει το 61% που ψήφισε δημοκρατικά ότι δεν θέλει τέτοια μέτρα

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Why the US rushed to propagate the 'naval mine' scenario to explain recent attacks on two oil tankers in the Gulf of Oman

globinfo freexchange

The incident of the recent attack against two oil tankers in the Gulf of Oman elevated the heat between the US and Iran. Naturally, the attack also produced some level of turmoil in the oil global market.

Trump's hostile attitude against Iran was clearly evident even before his election. His totally unjustifiable and completely incomprehensible action to kill the Iran nuclear deal, destroyed any remnants of US reliability. Consequently, even the US Western allies refused to follow this evidently counterproductive strategy.

Under these circumstances and given the endless history of US manufactured incidents used to justify the start of another war, most people rightfully thought that this has been just another false flag operation.

And it makes sense actually. Why the hell Iran would attempt to blow up its relations with Japan in the midst of Japanese PM Shinzo Abe visit in the country? Only the US empire would have reasons to do it in order to force one of its…

Όσοι περνάν των χώρα της απόγνωσης παθαίνουν αμνησία ...

globinfo freexchange
Δανειστήκαμε αυτή τη φράση από ένα παλιό κομμάτι της Ελληνικής ροκ μπάντας "Τρύπες", για να περιγράψουμε με λίγα λόγια αυτό που φαίνεται να έχει πάθει η Ελληνική κοινωνία. 
Πώς είναι δυνατόν μια ολόκληρη κοινωνία να έχει ξεχάσει ποιοι τη χρεοκόπησαν; Ποιοι έστησαν το άθλιο σύστημα των κρατικοδίαιτων 'ημέτερων' και της οικογενειοκρατίας; Ποιοι έσωσαν τις τράπεζες με πακτωλό δισεκατομμυρίων σε βάρος της μεσαίας τάξης; Ποιοι έκαναν τη μίζα και το ρουσφέτι επάγγελμα; Πώς είναι δυνατόν αυτή η κοινωνία να ετοιμάζεται να ξαναφέρει στην εξουσία ένα κομμάτι αυτού του άθλιου πολιτικού κατεστημένου, με την επιστροφή μάλιστα του αμετανόητα νεοφιλελεύθερου Κυριάκου Μητσοτάκη και της ομάδας του;  
Η απόγνωση που έφεραν εννέα χρόνια βάρβαρων νεοφιλελεύθερων πολιτικών και σκληρής λιτότητας και που ανάγκασε τη χώρα να διαβεί τον εφιαλτικό μονόδρομο της μόνιμης χρεοκοπίας, πρέπει να έπαιξε σημαντικό ρόλο. 
Διότι ως γνωστόν, η απελπισία λίγο απέχει από τ…

The 'Julian Assange' index: another evidence that Elizabeth Warren is establishment's last resort

 globinfo freexchange

We should be grateful to Julian Assange and WikiLeaks for uncovering the ruthless and ugly face of the establishment. For the exposure of the biggest war crimes by the US empire in the Iraq war. For the exposure of the dirty war by the DNC against Bernie Sanders, and many more.
But even now, being in this extremely hard situation because of the absolutely inhuman treatment by this imperialistic crypto-fascist regime, Assange remarkably becomes the cause that forces more masks to fall.

Therefore, the 'Julian Assange' index can even help us identify the real and the fake progressives.

As The Interceptreported:
The Justice Department filed 17 charges against WikiLeaks co-founder Julian Assange on Thursday, deploying the controversial Espionage Act as a cudgel against First Amendment protections and press freedom. It’s the first time the U.S. government has used the Espionage Act to prosecute a publisher, according to the Committee to Protect Journalists.

[..…

Brussels bureaufascists are ready to replace Alexis Tsipras with their most faithful puppet in Greece

globinfo freexchange
The latest European election in Greece was a real shock for the government. Alexis Tsipras and his party SYRIZA took the second place and suffered a heavy defeat with almost 10 points behind the right-wing New Democracy. Tsipras was forced to declare national elections on July 7th and it seems that blog's predictions are about to become true.

As we wrote already in 2016, right after the internal elections for the new leadership in New Democracy:
The result for the leadership of the main opposition party, New Democracy, in Greece after Sunday's elections, must had brought waves of relief to the Brussels-Berlin axis. Brussels bureaufascists and Berlin directorate have now the best "backup" alternative in case that Tsipras administration attempt to diverge from the catastrophic policies imposed by the European Financial Dictatorship (EFD).
The new leader of New Democracy, Kyriakos Mitsotakis, is probably the ideal alternative solution. The man that co…

Έρχεται ο νεοφιλελεύθερος "οδοστρωτήρας" Κούλης που θα ισοπεδώσει τους εργαζόμενους

globinfo freexchange
«Επταήμερο εργασίας. Όχι ο εκβιασμός που γίνεται από τους ελέγχους εδώ πέρα, όχι εξαήμερο, επταήμερο! Απαιτούμε να γίνει πιο εύκολο, πιο ευέλικτο το θέμα των 7 ημερών και όχι να επικρέμεται η σπάθη των προστίμων», απαίτησε ο "ευγενής" επιχειρηματίας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη που επισκέφτηκε την Κω. 
Δηλαδή, το "αφεντικό" δεν θέλει να έχει κανένα έλεγχο πάνω από το κεφάλι του και να κάνει ότι γουστάρει με τους εργαζόμενους. Αν μπορεί δηλαδή να τους βάζει να δουλεύουν και δωδεκάωρα (όπως πέρασε με νόμο στην Αυστρία η συντηρητική δεξιά) και να τους δίνει ένα ξεροκόμματο, ίσα-ίσα για να μπορούν να δουλεύουν.  Θεωρεί τον έλεγχο, δηλαδή αν τηρείται με λίγα λόγια η εργασιακή νομοθεσία, "εκβιασμό". Καταλάβατε νοοτροπία; 
Προσέξτε το ύφος του: το "αφεντικό" με θράσος απαιτεί, χτυπώντας σχεδόν το χέρι στο τραπέζι, να μπορεί ουσιαστικά να εφαρμόζει συνθήκες σύγχρονης δουλείας, όχι μόνο χωρίς καμία επίπτωση, αλλά ούτε καν ενόχληση.  

Το σύστημα της διαπλοκής παίζει τα ρέστα του, αλλά ο Τσίπρας δεν φαίνεται να βάζει μυαλό ...

failed evolution
Η εικόνα αρχίζει σιγά-σιγά να γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρη. Όσο πλησιάζουμε προς την ημέρα των εθνικών εκλογών το σύστημα της διαπλοκής παίζει τα ρέστα του. Τα ιδιωτικά κανάλια των ολιγαρχών συνεχίζουν την προπαγάνδα και σε συνδυασμό με την Τρόικα εσωτερικού και εξωτερικού προωθούν 'με τα χίλια' το νεοφιλελεύθερο οδοστρωτήρα, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η απόπειρα σαμποτάζ ξεκίνησε από ένα κομμάτι της Τρόικας εσωτερικού, προκειμένου να δημιουργήσει σύγχυση και επιπλέον αγανάκτηση στους πολίτες μέσω του ευαίσθητου τομέα της υγείας. Προς το παρόν, η συγκεκριμένη φράξια της Τρόικας εσωτερικού αποφάσισε την αναστολή των κινητοποιήσεων, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το εκβιαστικό lock out με την υπογραφή του Γιώργου Πατούλη, σύμφωνα με το οποίο απαιτούσε από τους ασφαλισμένους να καταβάλλουν το 85% του κόστους των εξετάσεων. Φαίνεται ότι το σαμποτάζ δεν είχε πολύ μεγάλη επιτυχία.  
Στη συνέχεια είχαμε τις καταγγελίες Αγγελή, ο οποίος εμφανίστηκε 'όλως τ…

The prosecution of Julian Assange is an attack on our Freedom of Speech

The Intercept
The Trump Department of Justice has openly declared war on the First Amendment. And the case they have chosen to pave the way for criminally prosecuting journalists and publishers is that of WikiLeaks founder Julian Assange under the Espionage Act. It is the first time since the First Amendment to the U.S. Constitution was enshrined in law, that the government is criminally charging a publisher for publishing truthful information.
This indictment centers around the exposure of war crimes committed by the forces of the most powerful nation on Earth. It is about publishing documents that laid bare the blackmail, the backroom deals, the threats, the lies of the U.S. government in nations across the world. It is retaliation against an organization that presented to the world video evidence of a U.S. helicopter gunship massacre on Iraqi civilians and two Reuters news journalists. 
This prosecution is revenge for publishing documents on the U.S. kill campaign in Iraq and Afgha…

Οι λούμπεν μικροαστοί είναι έτοιμοι να επιλέξουν τον δήμιο τους που αποτελεί και την καλύτερη εφεδρεία για τους γραφειοφασίστες των Βρυξελλών

του system failure
Το πρόσφατο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δείχνει ότι το νεοφιλελεύθερο ιερατείο Βρυξελλών/Βερολίνου θεωρεί ότι έφτασε η ώρα να αντικατασταθεί ο Αλέξης Τσίπρας με την καλύτερη εφεδρεία του: τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 
Πράγματι, οι προβλέψεις φαίνεται να επαληθεύονται εντυπωσιακά. Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο ήδη από το 2016 και αμέσως μετά την εκλογή Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ, τα αποτελέσματα των εκλογών στη ΝΔ λύνουν τα χέρια του άξονα Βρυξελλών-Βερολίνου. Οι γραφειοφασίστες των Βρυξελλών και το διευθυντήριο του Βερολίνου έχουν τώρα μια πρώτης τάξεως εφεδρεία σε περίπτωση που τα πράγματα "στραβώσουν" με την σημερινή κυβέρνηση.  
Ήδη, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έδωσε κάποια μικρά σημάδια ανυπακοής ενάντια στη λιτότητα που επιβάλλει το ιερατείο, ρέποντας 'επικίνδυνα' προς μια πιο φιλολαϊκή πολιτική. Δεν είναι τυχαίο φυσικά ότι τα πρώτα αυτά σημάδια άρχισαν να γίνονται ορατά μόλις η χώρα βγήκε από το πρόγραμμα επιτήρησης που επέβαλε η Τρό…

Microsoft’s ElectionGuard a Trojan Horse for a military-industrial takeover of US elections

“The fact that we are handing over the keys of American democracy to the military-industrial complex — it’s like giving the keys to the henhouse to a fox and saying, ‘here come in and take whatever you want.’ It’s obviously dangerous.” — Investigative journalist Yasha Levine
by Whitney Webb 
Part 4 - From mind control to vote control?
It’s worth briefly describing why DARPA’s role at Galois is of concern. This stems mainly from the fact that DARPA is currently developing Orwellian and nightmarish “Terminator” technologies — including efforts to implant chips into soldiers’ brains, replace most human soldiers with robot soldiers, and create killer “Terminator” robots — and autonomous artificial-intelligence targeting systems that will use social media to identify potential targets.
In 2015, Michael Goldblatt — then-director of the DARPA subdivision Defense Sciences Office (DSO), which oversees the “super soldier” program — told journalist Annie Jacobsen that he saw no difference betw…

Arms industry lobby likely among the forces behind the unthinkable BDS banning in Germany

globinfo freexchange

Recently, the German parliament passed an unprecedented legislation through which the Boycott, Divestment, and Sanctions movement (BDS) is now considered illegal!

As Sharmini Peries of the Real News reported:

The German parliament (Bundestag), has just passed an unprecedented piece of legislation condemning the Boycott Divestment and Sanctions movement, known as BDS. They deemed BDS as anti-Semitic and illegal. This makes Germany the first and only country in the world to criminalize the BDS movement.
The legislation was passed at lightning speed in Germany. The bill itself was well kept secret until only two days before the vote. It was initially promoted by the far-right pro Israeli parties, both the neoliberal Party FDP and the racist anti-immigrant party AFD. But members of all German parties ended up supporting it, even from the far left.

Peries spoke with the Real News correspondent, Shir Hever, who gave impressive details about the peculiar circumstances un…