Skip to main content

Τα τύμπανα του πολέμου ηχούν από την Ουάσιγκτον

του Paul Craig Roberts

Το άρθρο του Eric Zuesse που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Op-Ed News επιβεβαιώνει τις αναφορές μου ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι η Ουάσιγκτον ετοιμάζεται για ένα πρώτο πυρηνικό χτύπημα κατά της Ρωσίας. http://www.opednews.com/populum/printer_friendly.php?content=a&id=180039

Το πολεμικό δόγμα των ΗΠΑ έχει αλλάξει. Τα Αμερικανικά πυρηνικά όπλα δεν περιορίζονται πλέον σε μια δύναμη αντιποίνων, αλλά ο ρόλος τους έχει αναβαθμιστεί σε μια δύναμη "προληπτικής" πυρηνικής επίθεσης. Η Ουάσιγκτον έχει αποσυρθεί από την Αντιβαλλιστική Πυραυλική Συνθήκη με την Ρωσία και αναπτύσσει μια αντιβαλλιστική ασπίδα (ABM). Η Ουάσιγκτον δαιμονοποιεί την Ρωσία και τον Ρώσο πρόεδρο με απαράδεκτα ψέματα και προπαγάνδα, προετοιμάζοντας τους λαούς για πόλεμο κατά της Ρωσίας από τις ΗΠΑ και τα προσκείμενα σε αυτές κράτη.

Η Ουάσιγκτον έχει πεισθεί από τους νεο-συντηρητικούς ότι τα Ρωσικά στρατηγικά πυρηνικά όπλα είναι ανέτοιμα και σε κακή κατάσταση. Αυτή η λανθασμένη αντίληψη οφείλεται σε μια απαρχαιωμένη πληροφόρηση της προηγούμενης δεκαετίας, όπως η άποψη που αναλύεται στο άρθρο με τίτλο "Η άνοδος της Αμερικανικής πυρηνικής κυριαρχίας" των Keir A. Lieber και Daryl G. Press, που δημοσιεύτηκε τον Απρίλιο του 2006 στο περιοδικό του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων (CFR), Foreign Affairs. To CFR είναι μια οργάνωση που ελέγχεται από τις Αμερικανικές ελίτ. http://www.foreignaffairs.com/articles/61508/keir-a-lieber-and-daryl-g-press/the-rise-of-us-nuclear-primacy

Ανεξάρτητα από την κατάσταση των Ρωσικών πυρηνικών όπλων και τον βαθμό επιτυχίας ενός πρώτου χτυπήματος από την πλευρά της Ουάσιγκτον καθώς και τον βαθμό προστασίας που μπορεί να παρέχει η αντιβαλλιστική ασπίδα ABM σε περίπτωση αντιποίνων, το άρθρο του Steven Starr με τίτλο "Η φονικότητα των πυρηνικών όπλων", ξεκαθαρίζει ότι ένας πυρηνικός πόλεμος δεν έχει νικητές. Όλοι πεθαίνουν. http://www.paulcraigroberts.org/2014/05/30/lethality-nuclear-weapons/

Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2008 στο Physics Today, τρεις επιστήμονες με εξειδίκευση στην Γήινη ατμόσφαιρα σημειώνουν ότι ακόμα και η σημαντική μείωση των πυρηνικών όπλων, που θα μπορούσαν να μειωθούν με την συνθήκη Offensive Reductions Treaty, από 70.000 πυρηνικές κεφαλές το 1986 σε 1.700-2.200 κεφαλές ως το τέλος του 2012, δεν μείωσαν την απειλή για την ζωή στη Γη από έναν πυρηνικό πόλεμο. Οι αρθρογράφοι καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι εκτός από τις άμεσες επιπτώσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων απωλειών σε ανθρώπινες ζωές από τις εκρήξεις, "οι έμμεσες επιπτώσεις πιθανόν να εξολοθρεύσουν την πλειοψηφία του ανθρώπινου πληθυσμού". Ο καπνός στην στρατόσφαιρα από κύματα φωτιάς θα προκαλούσε πυρηνικό χειμώνα και αγροτική κατάρρευση. Όσοι δεν πεθάνουν από τις εκρήξεις και τη ραδιενέργεια θα πεθάνουν από πείνα. Ο Ρόναλντ Ρίγκαν και ο Μιχαήλ Γκορμπατσώφ το είχαν κατανοήσει αυτό. Δυστυχώς, καμία μετέπειτα Αμερικανική κυβέρνηση δεν το κατανόησε. Όσον αφορά την Ουάσιγκτον, ο θάνατος είναι κάτι που συμβαίνει στους άλλους, όχι σε "σημαντικούς ανθρώπους". (Προφανώς η συμφωνία SORT απέτυχε. Σύμφωνα με το Ερευνητικό Ινστιτούτο Διεθνούς Ειρήνης της Στοκχόλμης, οι εννέα πυρηνικές δυνάμεις κατέχουν ακόμα συνολικά 16.300 πυρηνικά όπλα. http://rt.com/news/166132-nuclear-weapons-report-obama/)

Η Ουάσιγκτον έχει αρχίσει να προετοιμάζεται για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και οι Ευρωπαίοι φαίνεται ότι την ακολουθούν. Αρκετά πρόσφατα, το 2012, ο γενικός γραμματέας του NATO, Άντερς Ράσμουσεν, είπε ότι το ΝΑΤΟ δεν θεωρεί τη Ρωσία εχθρό. Τώρα που ο Λευκός Οίκος και οι Ευρωπαίοι υποτελείς έπεισαν τη Ρωσία ότι η Δύση είναι εχθρός, ο Ράσμουσεν δήλωσε ότι πρέπει να προσαρμοστούμε στο γεγονός ότι η Ρωσία μας θεωρεί τώρα αντίπαλους, ενισχύοντας τον Ουκρανικό στρατό καθώς και τους στρατούς στην Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη.

Έχοντας χάσει τον "πόλεμο κατά της τρομοκρατίας" σε Ιράκ και Αφγανιστάν, η Ουάσιγκτον χρειάζεται κάτι άλλο στη θέση του και έτσι αναβίωσε τον Ψυχρό Πόλεμο. Πιθανώς έτσι να το βλέπει η βιομηχανία όπλων, αυτοί που την προωθούν και ένα κομμάτι της Ουάσιγκτον. Αλλά οι νεο-συντηρητικοί είναι περισσότερο φιλόδοξοι. Δεν επιδιώκουν μόνο περισσότερα κέρδη για το σύμπλεγμα στρατού/ασφάλειας. Ο στόχος τους είναι η παγκόσμια ηγεμονία της Ουάσιγκτον, που μεταφράζεται σε απερίσκεπτες ενέργειες, όπως η στρατηγική απειλή από το καθεστώς Ομπάμα με τη συνενοχή των Ευρωπαίων υποτελών κατά της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Η Ρωσία έχει αντιληφθεί ότι η Ουάσιγκτον έχει αλλάξει τον ρόλο των πυρηνικών όπλων στο πολεμικό της δόγμα και έχει περάσει από τα αντίποινα στο προληπτικό πρώτο χτύπημα. Και τώρα, η Ρωσία παρακολουθεί μια καθημερινή ροή από ψέματα από τη μεριά της Δύσης και γίνεται αυτόπτης μάρτυρας των σφαγών πολιτών στην Ρωσική Ουκρανία από τους υποτελείς της Ουάσιγκτον στο Κίεβο. Πολίτες, οι οποίοι βαφτίζονται ως “τρομοκράτες” και εξοντώνονται με όπλα τύπου λευκού φωσφόρου, χωρίς ίχνος διαμαρτυρίας από τη Δύση.

Η κινηματογραφική ταινία "Matrix", είναι μια πραγματική απεικόνιση της ζωής στη Δύση. Ο πληθυσμός ζει σε μια ψευδή πραγματικότητα που κατασκευάζεται από τους ηγεμόνες του. Μια ομάδα ανθρώπων έχει δραπετεύσει από την πλασματική ζωή και έχει αφοσιωθεί στην προσπάθεια να επαναφέρει τους ανθρώπους στην πραγματικότητα. Διασώζουν τον Νίο, τον "εκλεκτό", πιστεύοντας σωστά ότι έχει τη δύναμη να ελευθερώσει τους ανθρώπους από την ψευδή πραγματικότητα στην οποία ζουν. Ο Μορφέας, ηγέτης των επαναστατών, εξηγεί στον Νίο: "Το Matrix είναι ένα σύστημα, Νίο. Αυτό το σύστημα είναι ο εχθρός μας. Αλλά όταν είσαι μέσα και κοιτάς γύρω, τι βλέπεις; Επιχειρηματίες, δασκάλους, δικηγόρους, επιπλοποιούς. Τα μυαλά των ανθρώπων που προσπαθούμε να σώσουμε. Αλλά μέχρι να το κάνουμε, οι άνθρωποι αυτοί παραμένουν μέρος του συστήματος και αυτό τους κάνει εχθρούς μας. Πρέπει να καταλάβεις, οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους δεν είναι έτοιμοι να αποσυνδεθούν. Και πολλοί απ'αυτούς είναι τόσο εξοικειωμένοι, τόσο απελπισμένα εξαρτημένοι από το σύστημα, που θα πολεμήσουν για να το προστατέψουν."

Το "Matrix" περιλαμβάνει ακόμα και μέρος του Ρωσικού και Κινεζικού πληθυσμού, ειδικά αυτούς που έχουν σπουδάσει στη Δύση και αυτούς που είναι επιρρεπείς στην Δυτική προπαγάνδα, αλλά γενικά οι πληθυσμοί αυτοί γνωρίζουν τη διαφορά μεταξύ αλήθειας και ψέματος. Το πρόβλημα για την Ουάσιγκτον, είναι ότι η προπαγάνδα που επιβάλλεται στους ανθρώπους στη Δύση δεν επιβάλλεται στην Ρωσική και Κινεζική κυβέρνηση.

Πώς νομίζετε ότι αντιδρά η Κίνα βλέποντας την Ουάσιγκτον να κηρύσσει την θάλασσα της Νότιας Κίνας ως περιοχή Αμερικανικών εθνικών συμφερόντων, να μετακινεί το 60% του τεράστιου στόλου της στον Ειρηνικό και να κατασκευάζει νέες Αμερικανικές αεροπορικές και ναυτικές βάσεις από τις Φιλιππίνες μέχρι το Βιετνάμ;

Να το θυμάστε πάντα αυτό όταν η Ουάσιγκτον και οι μιντιακές της "πόρνες" συνεχίζουν να χτυπούν τα τύμπανα του πολέμου. Να θυμάστε επίσης ότι η μακρόχρονη ιστορία αποδεικνύει, πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι η Ουάσιγκτον και τα "presstitute" μίντια σας λένε ένα ψέμα υπηρετώντας μια κρυφή ατζέντα. Δεν μπορείτε να διορθώσετε την κατάσταση ψηφίζοντας έναν Δημοκρατικό αντί για Ρεπουμπλικάνο, ή, ψηφίζοντας έναν Ρεπουμπλικάνο αντί για Δημοκρατικό.

Κυριότερα αποσπάσματα από το άρθρο του Paul Craig Roberts “Washington Is Beating The War Drums”

Πηγή:


Ο Paul Craig Roberts υπήρξε βοηθός υπουργός στο Αμερικανικό υπουργείο οικονομικών σε θέματα οικονομικής πολιτικής και συντάκτης στην Wall Street Journal. Αρθρογραφούσε στο Business Week, Scripps Howard News Service και στο Creators Syndicate. Έχει συνεργαστεί με πολλά πανεπιστήμια. Τα πιο πρόσφατα βιβλία του: "The Failure of Laissez Faire Capitalism and Economic Dissolution of the West" και "How America Was Lost". 

Διαβάστε επίσης:

 

Comments

Popular posts from this blog

The real reason Boris Johnson pushes for a no-deal Brexit

globinfo freexchange

The UK political landscape looks increasingly chaotic, especially after Boris Johnson's ultimatum for a no-deal Brexit on 31 October. It looks like the whole country suffers from a general nervous breakdown through a "bellum omnium contra omnes" situation. But if you "follow the money", you will, eventually, see the whole picture quite clearly. And you will realize that this whole Brexit issue, is primarily the product of a merciless war among rival factions of the British capital.

In the mid-July, Reuters "exposed" some key supporters of Boris Johnson who have poured hundreds of thousands of pounds into his campaign. As Reutersreported:

          More than half the donations came from financiers and businessmen who funded the campaign to leave the European Union. The two biggest backers are Anthony Bamford, the billionaire chairman of the construction equipment maker JCB, and Jonathan Moynihan, chairman of venture capital fund Ipe…

Τα κρατικοδίαιτα τραπεζοπαράσιτα ετοιμάζονται για άλλο ένα μεγάλο πάρτι με κυβέρνηση Μητσοτάκη

globinfo freexchange
Οι γαλάζιοι υπηρέτες του κεφαλαίου ετοιμάζονται να ρίξουν άλλο ένα πακέτο δισεκατομμυρίων στις τραπεζικές μαύρες τρύπες. Αυτή τη φορά, θέλουν να τις απαλλάξουν από τα κόκκινα δάνεια και φυσικά ο λογαριασμός θα πάει, ως συνήθως, στα γνωστά υποζύγια.  
Όπως αποκάλυψε ρεπορτάζ του The Press Project:
Την έγκριση των ευρωπαϊκών θεσμών φέρεται να αναμένει η κυβέρνηση, ώστε να προχωρήσει σε σχέδιο «κρατικής υποβοήθησης» των τραπεζών, εφαρμόζοντας ουσιαστικά το σχέδιο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) για κρατική ενίσχυση προς κάλυψη των κόκκινων δανείων που αναμένεται να φτάσει τα 20 δισ. ευρώ. Την ίδια ώρα, οι τράπεζες προχωρούν σε τιτλοποιήσεις κόκκινων δανείων ύψους 6,5 δισ. ευρώ, με πρώτη και καλύτερη τη Eurobank και τις υπόλοιπες να ακολουθούν. 
[...]
Υπενθυμίζεται πως λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, αλλά και μετά από αυτές, στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης βρέθηκε το «μαξιλάρι» των 37 δισ. ευρώ της προηγούμενης κυβέρνησης και τα σχέδια της…

Άρχισαν να το μετανιώνουν από τώρα οι 'νοικοκυραίοι' πατριώτες;

failed evolution
Δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα δικαιωνόμασταν τόσο γρήγορα. Ήδη από τα τέλη Μαΐου είχαμε γράψει:

Οι νεοφιλελεύθεροι ιμπεριαλιστές λοιπόν έστησαν το τέλειο κόλπο. Θέλοντας να ετοιμάσουν την απόλυτα αφοσιωμένη μαριονέτα τους, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να αναλάβει την εξουσία, έστησαν το σκηνικό στα μέτρα του. Έβαλαν τον Τσίπρα να υπογράψει μνημόνιο, να υπογράψει τη συμφωνία των Πρεσπών και γενικά να κάνει όλη τη βρόμικη δουλειά για να μη λερωθεί ο 'ατσαλάκωτος' Κυριάκος.
Το εγχώριο μιντιακό κατεστημένο δεν έχασε χρόνο. Άρχισε αμέσως νέες επιχειρήσεις προπαγάνδας με επίκεντρο τη συμφωνία των Πρεσπών, προκειμένου να φανεί ότι η εγχώρια δεξιά, όσο και αν έχει αλλάξει, δεν έχει χάσει τα πατριωτικά ανακλαστικά της, σε αντίθεση με τους 'προδότες Αριστερούς'.  
Η προπαγάνδα έπιασε, και ένα σημαντικό ποσοστό των λούμπεν μικροαστών πήγε στην κάλπη θυμωμένο, προκειμένου να τιμωρήσει τον 'ανθέλληνα' Τσίπρα. Η μιντιακή πλύση εγκεφάλου κατάφερε με τ…

Ο πραγματικός λόγος που ο Μπόρις Τζόνσον πιέζει για Brexit χωρίς συμφωνία

globinfo freexchange

Το Βρετανικό πολιτικό τοπίο μοιάζει να γίνεται όλο και πιο χαοτικό όσο πλησιάζουμε την 31η Οκτωβρίου, ημερομηνία-τελεσίγραφο που έχει ορίσει ο τωρινός Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος μάλιστα απειλεί με ένα Brexit χωρίς συμφωνία. Ολόκληρη η χώρα φαίνεται να βρίσκεται υπό το καθεστώς μιας γενικής νευρικής κρίσης, με τα διάφορα στρατόπεδα υπέρ και κατά του Brexix, το καθένα για τους δικούς του λόγους, να έχουν λάβει θέσεις μάχης σε μια "όλοι εναντίον όλων" κατάσταση. 
Όπως ανέφερε η Εφημερίδα των Συντακτών:  
«Στις Βρυξέλλες και στο Λονδίνο ένα ερώτημα ακούγεται όλο και πιο δυνατά: Mπορεί να αναχαιτιστεί ο Μπόρις Τζόνσον;»… Καυτή και εύλογη η απορία που μετέφερε χθες το πρακτορείο Associated Press, καθώς εντείνεται ραγδαία η ανησυχία και στις δύο πλευρές της Μάγχης πως ο νέος, σκληροπυρηνικός μπρεξιστής, πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου όχι μόνο δεν μπλοφάρει επιμένοντας πως θα βγάλει τη χώρα από την Ε.Ε. στις 31 Οκτωβρίου με ή χωρ…

Τα identity politics και η "φεγγαρόφωτη" των νεοφιλελέδων

globinfo freexchange
Το χθεσινό άρθρο του Liberal που αφορά το πρόσωπο της νέας υφυπουργού Εργασίας, Δόμνας Μιχαηλίδου, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού που οι Αμερικανοί ονομάζουν identity politics. 
Με τον όρο identity politics, οι Αμερικανοί περιγράφουν έναν τρόπο άκρως επιφανειακής πολιτικής προσέγγισης, που στην ουσία αποτελεί ένα τέχνασμα της νεοφιλελεύθερης σχολής, το οποίο έχει σαν στόχο να αποπροσανατολίσει και να απομακρύνει το κοινό από την ουσία της πολιτικής αντιπαράθεσης. 
Η συγκεκριμένη τακτική χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον από τα Αμερικανικά ΜΜΕ κατά την προεκλογική περίοδο των προεδρικών εκλογών του 2016. Το φιλελεύθερο μιντιακό κατεστημένο εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του Μπέρνι Σάντερς, αντίπαλου της Χίλαρι Κλίντον για το χρίσμα των Δημοκρατικών. Και αυτό, γιατί έβλεπε με τρόμο ότι οι σοσιαλιστικές πολιτικές που πρέσβευε ο Μπέρνι Σάντερς (εντελώς αντίθετες με τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου), είχαν τεράστια απήχηση σ…

Η ουσία πίσω από τη νέα επιχείρηση προπαγάνδας με αφορμή τις συντάξεις-μαμούθ

failed evolution

Με το γνωστό στυλ, τα ιδιωτικά ΜΜΕ σχεδίασαν μια νέα επιχείρηση προπαγάνδας με όχημα την "ανακάλυψη" των συντάξεων-μαμούθ. Τα μιντιακά "λαγωνικά" έδωσαν άλλη μια πάσα, αυτή τη φορά στον υπουργό εργασίας, Γιάννη Βρούτση, προκειμένου να επιδοθεί στο τυπικό αντι-ΣΥΡΙΖΑ κρεσέντο με ύφος εισαγγελέα. 
Η Έφη Αχτσιόγλου, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους δίνοντας την πραγματική εικόνα:  
              Για όσους ασφαλίζονταν με τα παλαιά καθεστώτα (πριν τον ν. 4387/2016) αλλά αιτήθηκαν συνταξιοδότησης μετά τον ν. 4387/2016 και μετά την 01.01.2019, ακριβώς επειδή το παλαιό σύστημα για κάποιες κατηγορίες ασφαλισμένων δεν προέβλεπε ανώτατα όρια εισφορών δεν προέκυπταν και ανώτατα όρια συντάξεων. Για τον λόγο αυτό   είχαμε επεξεργαστεί και δρομολογήσει νομοθετική ρύθμιση η οποία έθετε ανώτατο όριο σύνταξης το δωδεκαπλάσιο της εθνικής σύνταξης, όμως η ρύθμιση αυτή δεν πρόλαβε να περάσει από τη Βουλή καθώς προκηρύχθηκαν πρόωρα εκλογές.
Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα…

Οι γαλάζιοι υπηρέτες του κεφαλαίου βάζουν μπρος τον 'οδοστρωτήρα'

globinfo freexchange
Αφού πούλησαν μπόλικο πατριωτιλίκι στους 'Μακεδονομάχους' για να πάρουν αυτοδυναμία, τώρα είναι ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν, για λογαριασμό των 'μεγάλων αφεντικών'. Κυριολεκτικά. Η χειρότερη δεξιά της μεταπολίτευσης, ανοίγει το δρόμο για τη νεοφιλελεύθερη λαίλαπα, καθώς ο Κυριάκος βάζει μπρος τον 'οδοστρωτήρα' κατά των εργαζομένων. Το πόσο απόλυτα αφοσιωμένη είναι η γαλάζια παράταξη στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων του μεγάλου κεφαλαίου φάνηκε κιόλας ξεκάθαρα.
Μετά τις προχθεσινές (ν)τροπολογίες, τις οποίες πέρασε με σχεδόν πραξικοπηματικό τρόπο η κυβέρνηση Μητσοτάκη, καταργείται η υποχρέωση των εργοδοτών να αιτιολογούν απολύσεις αλλά και η ευθύνη εργολάβων/υπεργολάβων απέναντι στους εργαζομένους τους. Και οι δυο παραπάνω ρυθμίσεις είχαν εισαχθεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.' 
Δικαιωνόμαστε απόλυτα όταν υποστηρίξαμε ότι η υφυπουργός Εργασίας, το δεξί χέρι του Βρούτση, λόγω φανατικής προσήλωσης στην ιδεολογία της, αναμένεται να πετσοκό…

Απόλυτη επιβεβαίωση: ο ιδεολογικός φανατισμός της κυβέρνησης Μητσοτάκη την έφερε κιόλας μπροστά στο πρώτο αδιέξοδο

globinfo freexchange

Για άλλη μια φορά επιβεβαιωνόμαστε πανηγυρικά. Αμέσως μετά την αναγνώριση του αποτυχημένου πραξικοπηματία Χουάν Γκουαϊδό από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, είχαμε επισημάνει ότι:

Η κίνηση αυτή αποτελεί άλλη μια απόδειξη ότι ακόμα και η εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης θα καθορίζεται, ως επί το πλείστον, από τον τυφλό φανατισμό της και όχι από μελετημένες κινήσεις που απαιτούν συνεχείς ελιγμούς και συνετές αποφάσεις.

Ασχέτως ιδεολογικού προσανατολισμού και προτιμήσεων, η κυβέρνηση Μητσοτάκη έπρεπε να εκμεταλλευτεί την ουδέτερη στάση της χώρας όσον αφορά τη Βενεζουέλα και να έχει την υπομονή να περιμένει να δει που θα οδηγήσουν οι διαπραγματεύσεις. Όμως αντί να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα που απέκτησε η χώρα με την ουδέτερη στάση, κάτω από τις παρούσες συνθήκες, έσπευσε να το σπαταλήσει, λόγω της ιδεολογικής εμμονής που χαρακτηρίζει τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών της.

Αυτό είναι ένα δείγμα του ιδεολογικού φανατισμού που διακατέχει τα γαλάζια στελέχη και πο…

US Air Force and Raytheon join Navy and Lockheed Martin by Introducing Directed Energy Weapons

After many years of speculation as to weather the use of Directed Energy Weapons in war would be unleashed upon the world, we now have our answer. [...] The U.S. Navy and Lockheed Martin were the first to announce a system called HELIOS (High-Energy Laser and Integrated Optical-Dazzler with Surveillance).

[...]

As you can see, much of the focus is centered around countering drone attacks. The new announcement from the U.S. Air Force also focuses primarily on this threat, both from the cheap and readily available quadcopter drones that can be modified, to much more advanced A.I. drone swarms.

[...]

As nation after nation becomes wired for war and neutralizes then surpasses each other, new methods must be developed to maintain military supremacy. This is the nature of military conflict and one of the prime reasons why the world seems to have new security threats each and every day. It becomes one endless problem-reaction-solution loop that only serves to benefit those who are investe…

Τρεις βασικοί λόγοι για τους οποίους η νεοφιλελεύθερη δικτατορία συνεχίζει την αντι-ΣΥΡΙΖΑ προπαγάνδα

του system failure
Πρόκειται ενδεχομένως για ένα παγκοσμίως μοναδικό φαινόμενο, τουλάχιστον στο βαθμό που το βιώνουμε στην Ελλάδα. Μιλάμε για το γεγονός ότι ένα σύστημα εξουσίας συνεχίζει με αμείωτη ένταση την προπαγάνδα εναντίον μιας καθαρά ηττημένης αντιπολίτευσης. 
Παρόλο που το πολιτικό κομμάτι αυτού του συστήματος κατάφερε τελικά, μετά κόπων και βασάνων, δηλαδή μετά από αδιάκοπες επιχειρήσεις προπαγάνδας μέχρι ολικής πλύσης εγκεφάλου, να ξαναπάρει την εξουσία, ολόκληρος ο μηχανισμός της νεοφιλελεύθερης δικτατορίας δεν σταμάτησε ούτε δευτερόλεπτο αυτές τις επιχειρήσεις.  
Στη νεοφιλελεύθερη μεταδημοκρατία, το πανίσχυρο αυτό σύστημα εξουσίας έχει καταφέρει μέχρι στιγμής:
- Να ελέγχει απόλυτα σχεδόν όλα τα ΜΜΕ, αλλά πλέον και τη δημόσια τηλεόραση. Άρα, τον κύριο όγκο της καθημερινής πληροφόρησης που φτάνει στον μέσο Έλληνα, ο οποίος αποδείχθηκε εξαιρετικά επιρρεπής απέναντι στα αλλεπάλληλα κύματα παραπληροφόρησης, ήδη από την αρχή της κρίσης. Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος τ…